utstilling pÅ GALLERI JAN GRAFF

SWITCH TO ENGLISH

HVOR: Galleri Jan Graff, Radarveien 4, Karlsrud, Oslo. Telefon: 913 00 343, jan (at) graff.com. Se kart >>

NÅR: 25.09-17.10 2010. Åpningstider: løsø 11–18, ons 1719, eller etter avtale

ÅPNING: 25. september kl. 12.00. På åpningen av utstillingen satser vi på god stemning og hyggelig atmosfære. Velkommen!

MALERI: ”For meg er oljemaling en reise tilbake til opprinnelsen. Min tolkning av enkel skjønnhet er karakterisert av fargen svart og bruk av den grafiske linjen. Temaer som går igjen i kunsten min er ‘Sted’ og ‘Mennesket’.” 
Menneskelig – ganske enkelt ”Serien er et forsøk på å dykke inn i menneskets rike indre liv: følelser, lidenskap, små tegn og også det ubesvarte og uutforskede.” 
Sted Norge ”Sted er en viktig og kraftfull komponent i den menneskelige identitet. Gjennom min kunst ønsker jeg derfor å utforske ulike steder som mitt hjerte føler nærhet til, og derigjennom å utrykke denne opplevelsen.”

FOTOGRAFI: There is no ‘I’ er et foto-video-prosjekt  som handler om identitet og om hvor sterkt individet blir påvirket av omgivelsene. Det såkalte “Jeget” smelter inn i den evige forandringen av kontekster. Dette temaet ble valgt av mennesker som har opplevd en emigrasjon, men som fremdeles holder en sterk kontakt med hjemlandet Litauen.

KUBBESTOL: Er et spennende prosjekt som kombinerer tradisjonelt norsk håndverk med moderne dekorasjon i Darijas stil.

Utstilling 25 september 2010, Galleri Jan Graff

Galleri Jan Graff