TREMØBLER

Krakk  

Se flere tremøbler med kruseduller.KUBBESTOL

Kubbestol, wooden chair  

Kubbestol er et spennende prosjekt som kombinerer tradisjonelt norsk håndverk med moderne dekorasjon i Darijas stil.Prosjekt «THERE IS NO "I"» wow!
utstilling 27 april – 9 mai 2010: Nordic light International festival of photography 2010, kristiansUnd

There is no "I"  

Shifting experiential contexts allow for recognition that the so-called "I" exists only so far as a given context.

Den grunnleggende ideen bak There is no “I” er at en endring av konteksten vi opplever noe i, gjør det mulig å anerkjenne at det såkalte “jeg” bare eksisterer innenfor den gitte konteksten. There is no “I” sprang ut av essensielle temaer som overgang, enhet, identitetsendring og selvrealisering alt med opphav i den personlige erfaringen deltagere hadde med sin både geografiske og indre migrasjon. Som et resultat er There is no “I” blitt en filosofisk ytring som dekker hele den menneskelige natur.

Team: Idé: Darija Sapozenkova-Hauge (NO), Paulius Budraitis (USA), Indre Klimaite (NL). Fototekniker: Arnas Anskaitis (LT), lydtekniker: Lina Lapelyte (UK). Kunstprosjektet There is no “I” ble født under Migrating Birds sin workshop i 2008 i Birstonas, Litauen.

Del 1: There is no I. FOTO. Del 2: Oneness. VIDEO. Se video HER!


serien «Menneskelig – ganske enkelt»

About a Cat  

”Serien er et forsøk på å dykke inn i menneskets rike indre liv: følelser, lidenskap, små tegn og også det ubesvarte og uutforskede.”

 

serien «Sted Norge»

Foss  

”Sted er en viktig og kraftfull komponent i den menneskelige identitet. Gjennom min kunst ønsker jeg derfor å utforske ulike steder som mitt hjerte føler nærhet til, og derigjennom å utrykke denne opplevelsen.”

serien «StED LITAUEN»

Egle – slangedronningen  

Symboler. Historie. Nåtid. Eventyr.
«portretTer»

Portrait of D&M  

 

«Pen series»

Pen series  

Weirdoes...
Inspirasjon til serien Menneskelig – ganske enkelt.

Klikk HER for å se flere bilder!